Szervezetállítás

Egy rendszer mindig csak annyira lehet erős, amennyire a leggyengébb tagjai erősek. Egy cég sejtszintű problémái, működési hibái az egész vállalkozás hatékonyságára kihathatnak, belülről, sokszor észrevétlenül gyengítve a rendszert.

A szervezetállítás ezzel a rendszerrel dolgozik – ennek a felállítása és újrapozícionálása a cél.

A szervezetállítást neked ajánljuk, ha:

Hogyan zajlik a szervezetállítás?

A szervezetállítás csoportos formában történik, azonban az állító kérdését minden esetben bizalmasan kezeljük, a csoport tehát mindig titokkal dolgozik annak érdekében, hogy garantáljuk a cégtitok és a belső információk biztonságát.

Az állítás előtt részletesen egyeztetek veled a téma és a szereplők kapcsán, hogy az állítás során nem merülhessenek fel váratlan kérdések. Az állítás során az általad kijelölt képviselők testesítik meg azt a rendszert, ami a teljes céged térbeli leképezése.

Az állítás során a segítségemmel feltárjuk a feszültségeket vagy a potenciálisan feszült helyzeteket, megismerjük a cégen belüli dinamikákat és lehetőségeket, és kiderül az is, hogy vannak-e olyan tagok, akik nem megfelelő helyet foglalnak el a rendszerben.

A szervezetállításnak kiemelten fontos része az utólagos konzultáció, ahol az állítás során feltártakat részletesen átbeszéled az állításvezetővel, így segítünk felismerni a rejtett kapcsolódási pontokat és a legmélyebb, személyes viszonyrendszereket.

Emellett a szervezetállítás nem csak az aktuális helyzet felállításában lesz segítségedre – a gyakorlott és tapasztalt állításvezetővel a megoldási stratégiákat is kidolgozhatod, vagy előkészítheted az új szervezeti döntések bevezetését és együtt áttekinthetitek, milyen hatása lesz ennek a céged életére.


Az állítást megelőző személyes egyeztetés díja egyszeri 10 000 forint.
A szervezetállítás díja 36 000 forint.
Szükség esetén az állítást követő egyeztetés, megbeszélés díja 10 000 forint/óra.