Csoportos családállítás

A nehézségek és problémák az élet részét képezik – mégis olykor könnyen úgy érezheted, hogy egyedül nem tudsz már velük megbirkózni. Ezekkel a problémákkal, lelki gátakkal, a családi lélekben rejlő mintázatokkal, sérülésekkel az a legfőbb baj, hogy nem kézzelfoghatóak, így nehéz őket konkretizálni, vizualizálni.

A csoportos családállítás során a cél, hogy egy komplex helyzetet vizualizálva, a térben elhelyezve érheted el az első lépést: a felismerés élményét. Ha hajlandó vagy dolgozni magadon, ha kipróbálnád milyen érzés részt venni egy családállításon vagy éppen neked van szükséged a kezdő lökésre, a csoportos családállításban két módon vehetsz részt.

Segítőként te csak az állító egyik képviselőjeként nyújtasz segítséget – ez azonban sokszor önmagában is alkalmas arra, hogy közelebb vigyen saját problémáidhoz. Állítóként a te problémádon dolgozik az aznap összegyűlt csoport vagy annak egy része.

Így képzeld el a csoportos családállítást:

A családállítás maga egy alkalom ugyan, de egy olyan folyamatot indít el, ami hosszú távon válasz a feltett kérdéseid, megoldás a problémáid és végül változáshoz vezet az életed fontos területein.

A családállítás után

Akár segítőként, akár állítóként veszel részt a csoportos családállításban, javasoljuk, hogy ne beszélj annak részleteiről legalább az első pár hétben. Ennek oka az, hogy a családállítás tapasztalatainak, az átélteknek ülepednie kell benned, fel kell dolgoznod és be kell épülnie az életedbe az új látásmódnak. A tényleges hatást van, aki napokon belül érzékeli, másoknak hónapokba telik – ha azonban túl hamar megosztod a tapasztalataidat másokkal, akkor a külső vélemények, nézőpontok rombolhatják a családállítás hatásmechanizmusát.

A csoportos állítást megelőző beszélgetés ára: 10 000 forint.
A csoportos családállítás díja 18 000 forint.
Segítőként az első alkalom ingyenes, minden további alkalommal 2 000 forint.