Egyéni állítás

Érezted már úgy, hogy valami nem kerek? Ha vissza-visszatér az érzés, hogy hiányzik valami, valami megfoghatatlan, de mégis központi dolog a mindennapjaidból; ha rendszeresen átfut a fejeden a gondolat, hogy rossz úton jársz – itt az ideje kiderítened, hogy így van-e!

A szemed édesanyádé, az állad apukádé, ugyanilyen térdkalácsa pedig csak a dédnagyanyádnak volt… A felmenőidtől azonban nem csak a testalkatodat és a hajlamaidat örökölted – az úgynevezett családi lélek generációkon áthidalva hordozza magában egy-egy rossz döntés okozta sérülés „utórengéseit”.

Neked ajánljuk az egyéni állítást, ha:

Így képzeld el az egyéni családállítást:

A folyamat lényege, hogy együtt megtaláljuk és feloldjuk azokat a blokkokat, amik miatt az életed egyes területein megrekedtél, vagy egyszerűen csak nem úgy teljesítesz, ahogyan szeretnél.

A családállítás után

A családállítás nem csodaszer, nem fogsz másnap reggel új emberként ébredni. Ahogyan a téged érő hatások is évek, évtizedek óta nyomják rá bélyegüket az életedre, ezek feloldása sem egyetlen pillanat, sokkal inkább egy folyamat. Az állítás pillanatában elindul ez a folyamat, de hogy mikorra érik be, az teljes mértékben egyén- és problémafüggő. – ez lehet néhány nap, de akár néhány hónap is.

A családállítás az első lépés az úton, amely egy életre szól.

Az egyéni állítást megelőző beszélgetés ára: 10 000 forint.
Az egyéni családállítás díja 18 000 forint.