Családállítás képzés

A képzés résztvevői ismerjék meg a család és szervezet állítás általános és specifikus

Szívesen nyitsz az emberek felé, örömmel dolgozol magadon, szeretsz emberekkel foglalkozni és szívesen tanulnál valami újat, amit a gyakorlatban is kamatoztathatsz? Az Ezüst-Híd Családállítás Képzése egy olyan kétéves kaland, aminek a jelentős része az önmagaddal való kapcsolat építésére koncentrál. Ha úgy érzed, képes és hajlandó vagy szembenézni önmagaddal, hogy ezzel később másokon segíts, ha elég empatikus vagy és ösztönösen jól bánsz az emberekkel, ez a képzés neked szól.

A tanfolyam végére nem csak ismerni fogod a rendszerállítások részletes módszertanát, de képes leszel te magad is család- vagy szervezetállítások levezetésére. De szeretném, ha tudnád, mielőtt jelentkezel: ez nem csak egy egyszer tanfolyam, itt nem elég bebiflázni a tananyagot, hogy sikeres legyél.

A Családállítás képzés folyamatos önismereti munkát feltételez és igényel: tudatosan kell fejlődnöd és előre lépned ahhoz, hogy ne csak letudd a tanfolyamot, de te magad is sikeres állításvezetővé válhass.

Családfelállítás moduljai:

Hellinger törvényei: A rend A szeretet rendje Szeretet kötés, (meg)oldás Személy és személy feletti (klán) - lelkiismeret Mindent tudó mező Traumák Hovatartozás Archetípusok Rendszerfelállítás Család és rendszerállítási gyakorlatok

A tanfolyam lezárása

A tanfolyam a második év végén egy vizsgával zárul, melynek feltétele a szakmai gyakorlat teljesítése és a szakdolgozat leadása.

A Családállító Tréner képzettségnek Magyarországon nincs OKJ szintű akkreditációja, a képzés elvégzését az Ezüst-Híd Kft által kiállított Oklevél igazolja.

Neked ajánljuk a képzést, ha:

Az iskola csak megmutatja a kaput és az utat, de magadnak kell belépned és járnod rajta.

A képzés díja modulonként 50 000 forint, külön vizsgadíj nincs.

Gyakorlatokon való részvételre minden szerdán van lehetőség, alkalmanként jelképes 1 000 forintos díj ellenében.