Gondolat tréning

Fel tudod idézni, mi volt az utolsó olyan cselekedeted, amit azért tettél, hogy megfelelj az elvárásoknak?

Veled is előfordult már, hogy:

Gondolj bele őszintén – mikor tettél vagy nem tettél, mondtál vagy épp nem mondtál valamit csak azért, mert az „volt a helyes”, azt várta tőled a környezeted? Ugye nem is volt olyan régen?

Gyermekkorunktól kezdve tanuljuk a társadalmi szabályokat, amik sokkal többek néhány illemtani leckénél: pontosan megszabják azt hogy mikor, mit és hogyan kell gondolnod, érezned, tenned. Nem azért mert úgy illik, hanem mert ezt várják el.

Így képzeld el a tréninget

A nevelés és a társadalmi nyomás hatására felvett gondolati minták sokszor olyan mélyen berögzülnek és beépülnek a gondolatmenetünkbe, hogy már-már lehetetlen őket elkülöníteni a saját gondolatainktól.

A Gondolat tréning lényege, hogy segít rendszerezni és a helyén kezelni a gondolataidat – felszabadít az elvárások alól és lehetővé teszi, hogy a saját gondolataidat, érzéseidet, cselekedeteidet úgy éld meg, ahogyan szeretnéd – szabadon.

Én leszek a kísérőd, miközben a tréning során te szabadítod fel saját magadat, hogy megismerj egy olyan képzeletvilágot, amit sokkal színesebb, mint amit addig valaha tapasztaltál. Képessé válsz a gondolataid rendszerezésére és a saját akaratod valamint a külső elvárásból fakadó „megmondóhangok” elkülönítésére.

Ez a TE egyszemélyes kalandod – melynek során a gondolataid megszelídülnek, a segítőiddé válnak.

Mit kapsz a tréningtől?

A tréning ára 18 000 forint. Jelentkezni 8 000 forintos előleg befizetésével van lehetőséged, szabad helyek függvényében.