Női Kör


Gyermek. Anya. Feleség. Nővér. Húg. Nagynéni. Unoka.

Szakács. Takarítónő. Taxis. Mosónő. Ápoló. Varrónő.

Beosztott. Főnök. Ügyvezető. Cégtulajdonos.

Egyedülálló. Egyedi. Megismételhetetlen.

Nő.


A szereped te vagy, de nem csak a szereped vagy. A nőkre aggatott címkék és elvárások világában könnyű elveszíteni saját magadat. Ha nem megfelelő szűrővel szemléled és hallgatod a világot, hamar kiderül, hogy rossz vagy. Rossz felesége a férjednek. Rossz gyermeke a szüleidnek. Rossz anyja a gyermekeidnek. Rossz főnöke a beosztottaidnak. Rossz vezetője a cégednek. Rosszak a prioritásaid. Rossz az egyensúly az életedben. Rossz vagy – mert nem felelsz meg mindenkinek.

A Női kör egy igazi csajos alkalom, amikor kimondjuk a tabukat, levetkőzzük a címkéket, átalakítjuk az elvárásokat és egy csésze kávé, egy gőzölgő bögre tea mellett felfedezzük a nőiség és nőiesség valódi jelentését.

Így képzeld el a Női kört!

Készülj fel egy igazi, tabudöntögető, arcpirító, szókimondó beszélgetésre férfiakról, kapcsolatokról, szerepekről, játékosságról és játszmáról, szeretetről, szerepekről, helytállásról, az erődről és a gyengeségeidről. A kommunikációról, annak jelentőségéről, a szavak erejéről.

A Női körben egymás között vagyunk, egymástól és egymásról tanulva ismered meg és ismered fel magadat.

Egy beszélgetés, ami megváltoztathatja a nézőpontodat, egy alkalom, ahol felismered magadban azt a plusz, amitől több vagy és mindig több leszel, mint a szerepeid összessége.

Mit kapsz a Női körtől?

A részvétel díja alkalmanként 3000 forint. E-mailes bejelentkezés szükséges.