Szabadulj fel!

A mindennapi stressz, idegeskedés egyik fő oka az életedben jelenlévő megoldatlan konfliktushelyzetek.

Hányszor volt már, hogy:

 • A főnököd, kollégád miatt folyamatos frusztrációban mentél be dolgozni, otthon se tudtál magad lenni, mert az adott napi történések jártak a fejedben.
 • Otthon a pároddal folyamatosan vissza-visszatérő viták, újra és újra megismétlődtek és semmi nem változott.
 • Haragot, dühöt éreztél, ami meggátolt attól, hogy előre lépj.

Törj ki a mókuskerékből, vess ennek végleg véget!

Jelentkezz most a két napos konfliktuskezelési tréningünkre a következő emailcímen: info@ezust-hid.hu

Tréning díja: 36,000 Forint.
Ezüst-Híd hírlevél olvasóknak: 27,000 Forint.

 • Időpont: Április 21-22 Szombat Vasárnap
 • Helyszín: Ezüst-Híd
 • Kezdés: 09:30

A tréning díja tartalmazza:

 • Tréningen való részvételt
 • A tréning után kérés alapján telefonos konzultáció
 • Teljes ellátás - büfé, üdítő, kávé, ebéd -

Ha eldöntötted, hogy kész vagy felszabadulni ezekből a helyzetekből és egy új szintre emelni az életed, akkor a következő dolgokat fogod megélni a két nap során:

 • konfliktuskutató pszichológusok, szakember elméleti anyagát ismerheted meg
 • megérted, hogy valójában mi áll egyes viták, konfliktusok hátterében
 • számos gyakorlat során védett környezeteben próbálhatod ki, hogy adott helyzetben hogyan viselkedj és érd el a céljaidat
 • valóban működő hasznos elméleti és gyakorlati tudást fogsz elsajátítani, amit az életed minden területén csak békét és hasznot fog hozni a számodra
 • az önismeret egy új szintjét élheted meg, aminek köszönhetően megváltozik az életed és az emberekkel való kapcsolatod

A foglalkozásra természetesen érvényes az Ezüst-Híd Bizalom Garancia, így te nem kockáztatsz semmit.

Ezüst Híd - Bizalom Garancia

Mi hiszünk a munkánkban és abban, hogy ezzel jobbá tesszük az életed. Ha még is bizonytalan vagy, hogy a két nap valóban előbbre visz téged, amennyiben a második nap végén, úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit elvártál, úgy megköszönjük, hogy eljöttél és bizalmat szavaztál nekünk és egy baráti mosollyal az egész program díját 100%-ban visszaadjuk Neked.

A tréner köszöntője

Sziasztok,

Kiss Lehelnek hívnak, a két napos tréningen veletek együtt fogok dolgozni és a foglalkozást vezetni. 16 éves kezdtem el a pszichológiával foglalkozni, középiskolai tanulmányaim során sikeres érettségit tettem szociológiából és pszichológiából. Tanulmányaimat a Rendőrtiszti Főiskolán folytattam rendészeti vezetőképzésben, ahol 1.5 éven át hallgattam pszichológiát, csoport pszichológia és szociálpszichológia területén. Munkavédelmi szakmérnökként a pszichoszomatikus betegségekkel és a munkalélektannal foglalkoztam.
A tréning anyagát 3 év alatt állítottam össze a számotokra, szakanyag és saját tapasztalataim alapján, mivel mint gyakorló vezető, egy közel 100 fős részleg vezetése mellett láttam, hogy milyen károsak a mindennapi kezeletlen konfliktushelyzetek. Számomra az igaz siker és amiért teljes erőbedobással tartom ezeket a foglalkozásokat, amikor a résztvevőktől visszajelzést kapok, hogy sikerült megoldaniuk az életük nehézségeit. Egy eredményorientált ember vagyok, bármit csinálok, mindig a maximumot hoztam ki belőle, így garantálom a számodra, hogy belőled is kihozom azt, ami benned rejlik, ha Te is készen állsz. Azontúl, hogy sokat fogunk közösen fejlődni, nagyon jó kikapcsolódás és hétvégi programnak nézünk elébe.
Szeretettel várlak benneteket a foglalkozáson.

Baráti üdvözlettel:
Lehel

Résztvevőktől visszajelzések - amiért megéri dolgozni -

Zöld Jutka

"Igen ajánlanám barátaimnak, azért mert meg tanulnak másképp gondolkodni, átértékelni a másik fél álláspontját, megérteni őt."

Somogyi Ágnes

"Én ajánlanám minden embernek, hiszen teljesen új perspektívát kap az ember, ami az életét előre viszi. Javul a probléma (konfliktus) megoldó képessége, ami a mindennapok velejárója mint a magánéletben, mint a munkában. Segítség az élthez ez a kurzus."

Dér Kata

"Ez egy olyan tréning, ahol önbizalomra-nyugalomra lelhetsz. Jobban megismerheted magadat és a korlátaidat. :)"

Tóth Márkó

"Nagyszerű tréning, ajánlom!"