Visszajelzések

Örömmel osztok meg veletek néhány visszajelzést, amelyet klienseimtől kaptam az elmúlt években.

"Ha eleged van az álarcokból, a hazugságokból és hamis kapcsolatokból az életedben, akkor szükséged lesz Nagy Ilona Babi segítségére, akinek a támogatásával megtalálhatod, hogy ki vagy valójában. Ez lesz ezentúl a te saját igazságod, amit nem vehet el tőled már soha senki! Ezúton is köszönöm Neked Babi! Babi a legnagyobb színpadi rendező. Pontosan bemutatja, hogy hol vannak életed elakadásai de végül minden story Happy Enddel végződik!:)"

Rita


"Nagyon nehéz életszakaszomban kerültem közel az Ezüst -hídhoz és Babi munkájához. Rengeteg megválaszolatlan kérdés volt bennem, mind a múltam, a jelenem és a jövőm kapcsán, fontos volt hogy számomra hogy érezzem a szerepem a saját, és az engem körülvevő világban. Igazabb, őszintébb emberi kapcsolatokra vágytam. De az igazat megvallva azt sem tudtam merre kezdjem, hol rontottam el?! Mi az én felelősségem? Hogy tudok rajta változtatni? Milyen terheim vannak?! És hogy tudok tőlük megválni?! Babi és segítői rengeteg energiával, türelemmel, több családállításon keresztül végig kísérték a családi kapcsolataimat, szüleim és nagyszüleim, sérelmeit, gyengeségeit, reményeit, bánatait, traumait. Mellyeket sajnos akaratukon kívül a közelségükkel nekem is tovább adtak, és én is hordoztam mint terheket... Család állítások segítségével, lelkileg a családom tagjai bennem a helyükre kerültek, sérelmek feloldódtak, traumák enyhültek. Babiék közelebb hozták számomra a szeretteimet. Az ő segítségükkel, megértettem és elfogadtam őket, ami talán addig elképzelhetetlennek tűnt. Mára a lelkem egy biztos pontra talált saját magamban. Kiegyensúlyozottabb lettem és mind azt amit az "Ezüst-híd" mutatott nekem próbálom mai napig áthelyezni hasonló élethelyzeteimbe, így most a jelenemben, kérdéseimben is sokszor útmutatást találok a már korábban Babi segítségével felállított képekben. Azt hiszem ezért a rengeteg közös munkáért, energiáért mindig hálás leszek. Köszönöm nektek! Millió puszi"
Csilla


"Ha eldöntötted, hogy teszel magadért, a jövődért, a gyermekeidért, a kapcsolataidért és találkoztál az Ezüst-Híddal, akkor biztos lehetsz benne, hogy szakmailag és, emberileg is tökéletes iránymutatást fogsz kapni az utadhoz, ami előtted áll! Nagy Ilona mindenben a segítségedre lesz, hogy elérd a célod, amit szeretnél, bár ehhez elengedhetetlen, hogy a visszatekints a múltba, így fogod tudni újra felépíteni magad! Köszönök Neked minden segítséget, amit tőled kaptam, és azokat is, amiket még csak kapni fogok! Örülök, hogy egy ilyen értékes ember lehet a segítségemre, akire egyben barátként is tekintek!"

Dávid


"Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne a gyermekkorból hozott sérülése! Nem hiszik vagy nem akarják elhinni vagy egyszerűen fel sem fogják, hogy mi miért történik velük, csak azt érzik, hogy valami nem jó! A jeleket mindig kapjuk, de észre is kell venni! Én észrevettem és voltam olyan "bátor", hogy elindítottam a lavinát, mert tisztán akartam látni! Látni mi miért történik velem és körülöttem, miért reagálok úgy ahogy! Nem magam miatt kezdtem el, mert én mindent kibírok, hanem a lányom miatt, a lányomért! Ő nem szenvedhet! Felelősséget vállaltam érte! Megbolygattam rendesen a családrendszeremet, de megérte, mert egyre tisztább minden, az élet egyre szebb, a kapcsolatom a lányommal egyre jobb és minden kapcsolatom, mert azáltal, hogy egy másik ember érzéseit is átérezhetem az állítások alatt, mint résztvevő, az emberekre kezdtem más szemmel nézni. Rájöttem, hogy egy vagyok a sok közül és nem biztos, hogy az én bajom a legnagyobb és már nekem se! Fájt és sok könny van azóta mögöttem, de minden egyes könny a lelkemet tisztítja és minél tisztább a lélek, annál tisztább az élet"
Tünde


"Régebben a bajom csak rám tartozott. Most alig várom, hogy csoportban legyünk és segítsünk egymásnak, egymáson... Jó érezni, hogy most már sosem vagyok egyedül."

"Ez az a hely, ahol választ kapok, mi miért történik az életemben. De ez a hely, ahol megoldást is!"

"Csipkerózsika ébredése több, mint 1 éve tart. Azóta színesebb lett a világ, nagyobb, hívogatóbb és talán meg illatosabb is. Eltűnt a kastélyt eltakaró buja, szúrós növényzet, így látom a világot és az is engem. De két lábbal állok már a világban és bátran szembe nézek bárkivel. NŐ lett közben belőlem!"

Zsuzsi


"Amíg az ember csak úgy éli a világát, "tudatlanul", addig egy zárt rendszerben pörög egyfolytában... ugyanazokat a köröket futja százszor, és egyre inkább azt érzi, hogy a világ szar, és semmi sem változik... ha elkezdesz dolgozni magadon, akkor egy idő után kinyílik a világ... a körökből szépen sorban sikerül kipörögni... ez sokszor szenvedéssel jár, felismerni, hogy mennyit tévedtünk, hogy a dolgok nem feltétlenül úgy vannak, ahogy azt elképzeltük... hogy el kell veszítenünk dolgokat ahhoz, hogy újak kerülhessenek a helyükre... hogy el kell gyászolni, és elengedni a múltat... hogy felelősséget kell vállal ni magunkért ...stb... a szenvedés sokkal rosszabb tud lenni, mint ami előtte volt... de az a hatalmas különbség, hogy míg a vaksötétben tapogatózva egyre inkább azt hisszük, hogy a kis szenvedésünkből nincs kiút, addig az önismeret és fejlődés megnyitja azokat a kapukat, ablakokat, ahol a nagy szenvedésedből is kilátsz, és tudod, hogy túljutsz rajta, és akkor sokkal jobb, boldogabb életed lehet... ezért érdemes csinálni... mert a cél nem a lottó ötös, vagy herceg fehér lovon.. hanem ÖNMAGAD.. és bármennyire is hihetetlen, de ez a legerősebb motiváló erő... ha ez megvan, akkor jöhet már a lottó, meg a herceg is, de ehhez ott kell lenned.. NEKED is..."
Magdi